Chatododo

Chatododo biedt zijn gasten op de benedenverdieping een volledig uitgeruste keuken met eettafel voor 8-10 gasten, een gezellige zitruimte en een eetkamer. Daarnaast is er ook een aangename veranda met veel zonlicht. Op de eerste verdieping bevinden zich een rustige leeshoek, de badkamer en drie slaapkamers Charlotte, Arcadie en Louise

Het huis wordt omringd door de sfeervol aangelegde tuin met zijn verschillende fruitbomen (appel, pruim, besjes) en biedt voldoende ruimte om van de rust te genieten. In de tuin kan een spelletje petanque of Kubb gespeeld worden.

De keuken is uitgerust met twee elektrische ovens, twee inductiekookplaten, koelkast, vaatwasmachine en een aantal elektrische apparaten zoals Dulce Gusto koffieapparaat (naast gewoon koffiezetapparaat), keukenrobot, fruitpers… Een assortiment basisproducten zoals kruiden, olie, koffie, thee kunnen vrij gebruikt worden. Er is tevens een fondueset, gourmetset, grillplaat… aanwezig. Tijdens een zomerse avond kan u gebruik maken van de barbecue.

Zit-en eetruimtes: een gezellige zitruimte met marmeren schoorsteenmantel en houtkachel,  ingericht met een sofa en comfortabele zetels. Literatuur en gezelschapspelletjes maken de gezellige winteravonden compleet. Er is een tweede zitruimte in de aangename (en verwarmde) veranda. In deze ruimte kan er ook een spelletje tafelvoetbal gespeeld worden.

De tafel in de aparte eetkamer biedt plaats aan 8 personen.

IMG_1692
IMG_1708
IMG_1983
IMG_0084
IMG_2162

FullSizeRender-1

FullSizeRender-2
IMG_1554
IMG_1540
IMG_1556

Advertenties